Filiaal Maarssen is open op 19 mei 12:00-17:00 en 20 mei 10:00-17:30

Meubelzaak Amersfoort

Bent u op zoek naar een exclusieve meubelzaak regio Amersfoort? Dan heten we u van harte welkom bij Trend Vortex. Zowel online als in onze inspirerende showroom vindt u een unieke collectie meubels die uw huis werkelijk kunnen transformeren. Bij Trend Vortex begrijpen we dat meubels meer zijn dan alleen functionele voorwerpen. Laat u vooral adviseren in onze winkel door onze specialisten! Wenst u maatwerk? Ook daarvoor bieden wij diverse mogelijkheden.
Exclusieve meubelzaak

Exclusieve meubelzaak

Bij Trend Vortex meubelzaak Amersfoort onderscheiden we ons door een exclusief aanbod aan meubels die u niet in elke woonwinkel in Amersfoort vindt. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie bestaat uit meubels van vooraanstaande ontwerpers en meubelmakers. Of u nu op zoek bent naar strakke lijnen of juist de warme nuances van klassiek vakmanschap, bij ons bent u verzekerd van unieke meubels. Zo hebben we een ruim aanbod luxe meubels om zo voor iedereen een passend interieur samen te stellen. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom!
Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

Uniek aan Trend Vortex meubelzaak Amersfoort is onze passie voor maatwerk. Elk huis is uniek en dat mogen de meubels ook zijn! Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om uw wensen werkelijkheid te maken. Of u nu op zoek bent naar bedden of banken in Amersfoort op maat, een eettafel perfect voor uw gezin of een wandkast met de perfecte opbergruimte, wij realiseren het voor u. Ons maatwerkproces is eenvoud en persoonlijk: we luisteren naar uw wensen, houden rekening met de ruimte en ontwerpen iets dat perfect bij uw wooninterieur zal passen!
Goede kwaliteit meubels

Goede kwaliteit meubels

Kwaliteit staat bij Trend Vortex meubelzaak Amersfoort op de eerste plek. We selecteren onze meubels dan ook met de grootste zorg en werken samen met meubelmakers en ontwerpers die hun vak verstaan. Van het hout voor onze tafels tot de stoffen voor onze banken, we kiezen voor duurzaam en kwaliteit. Zo houden we regelmatig kwaliteitscontroles om er zeker van te zijn dat u thuiskomt met hoogwaardige meubels. Of het nu gaat om bedden in Amersfoort of andere meubels. Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze meubels en garanderen dat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.
Op maat gemaakte stoel

Op maat gemaakte stoel

Elk product bevat 100 procent zuivere biologische plantaardige olie die op duurzame wijze is ingekocht bij kleine familiebedrijven. Onze producten worden gemaakt met de meest zuivere ingrediënten, omdat we onnatuurlijk geobsedeerd zijn door alles wat 'au naturel' is. Wij geloven dat alles wat je op je lichaam aanbrengt, belangrijk is. Transformeer je dagelijkse schoonheidsroutine met onze producten die perfect zijn voor alle huidtypes.
Kom langs in onze showroom of bestel vandaag nog online!

Kom langs in onze showroom of bestel vandaag nog online!

Laat u inspireren door onze collectie, ervaar de kwaliteit van ons maatwerk en ontdek hoe de unieke meubels van Trend Vortex uw huis kunnen transformeren. Bezoek onze showroom en laat u adviseren door onze experts. Uw thuis verdient niets minder dan het beste, en bij Trend Vortex is dat precies wat we bieden! Kom bij ons langs of ontdek ons geweldige assortiment online en bestel vandaag nog! Heeft u vragen over onze maatwerkmogelijkheden? Neem gerust contact op, we vertellen u graag meer.