Filiaal Maarssen is open op 19 mei 12:00-17:00 en 20 mei 10:00-17:30

Woonwinkel Bussum

Trend Vortex is uw woonwinkel in Bussum en biedt zowel online als in onze grote showroom een uniek aanbod meubels, accessoires en toebehoren om uw huis tot een thuis te maken! Laat u inspireren en ontdek onze stijlvolle woonkamer inrichtingen. Van op maat gemaakte banken tot aan exclusieve Richmond Interiors meubels. Ontdek ons uitgebreid assortiment online en bestel eenvoudig of kom langs bij onze meubelzaak in Bussum. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren!
Huisinrichting advies bij Trend Vortex woonwinkel Bussum

Huisinrichting advies bij Trend Vortex woonwinkel Bussum

Wenst u graag huisinrichting advies? De interieuradviseurs van Trend Vortex woonwinkel Bussum staan u graag te woord. Inrichting is een kunst apart en onze specialisten hebben de expertise en ervaring om u te begeleiden in uw keuze voor meubels. Zo staan we paraat om samen met u uw woonruimte te analyseren en advies op maat te bieden. Of u nu bezig bent met een complete make-over of slechts enkele subtiele veranderingen wilt maken, wij helpen u graag met professioneel advies. We luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren en zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Op die manier creëren we een persoonlijk interieur!
Richmond Interiors bijzettafel

Richmond Interiors bijzettafel

Naast Richmond Interiors eetkamerstoelen bieden wij ook een verfijnde selectie bijzettafels van Richmond Interiors aan. Deze bijzettafels zijn de perfecte aanvulling op elke woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Bijzettafels combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een ware toevoeging zijn op het bestaande wooninterieur. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en afwerkingen, onze bijzettafels van Richmond Interiors bieden voor elk wat wils! Zo zijn ze ideaal voor het tentoonstellen van decoratie, maar natuurlijk ook praktisch om een kopje koffie en afstandbediening kwijt te kunnen. Ontdek de collectie online of laat u inspireren in onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord!

Richmond Interiors eetkamerstoel

Bent u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Ontdek de unieke collectie eetkamerstoelen van Richmond Interiors. Bij Trend Vortex woonwinkel Bussum zijn we er trots op dat we verschillende collecties van dit merk mogen aanbieden. De stoelen zijn namelijk niet alleen een blikvanger in uw eetkamer, maar bieden ook comfort. Zo zijn de stoelen vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u verzekerd bent van duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Ontdek de collectie van Richmond Interiors online of kom langs bij onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten! De eetkamerstoelen van Richmond Interiors bij Trend Vortex woonwinkel voor Amersfoort en Bussum tillen uw eetruimte naar een hoger niveau!
Maatwerk voor banken

Maatwerk voor banken

Ook voor maatwerk voor banken kunt u terecht bij Trend Vortex woonwinkel Bussum. Ons maatwerk stelt u in staat om een bank te creëren die perfect past bij uw stijl, ruimte en wensen. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan stoffen, maten, vormen en zelfs vullingen om de perfecte bank voor uw woonkamer te ontwerpen. Ons team van adviseurs luistert graag naar uw wensen om ervoor te zorgen dat u de perfecte bank voor uw wooninterieur ontvangt.

Laat u inspireren in onze woonwinkel Bussum

We hebben een individuele benadering ontwikkeld voor elke klant, afhankelijk van de keuzes en behoeften. Wij bieden het meeste waar voor uw geld wat betreft beschikbaarheid, levertijd, geschiktheid voor het doel, betalingsvoorwaarden, kwaliteit en service . Wij zijn van mening dat de communicatie met de klant een essentieel onderdeel is van elke goede dienst. Vandaag de dag hebben we een breed scala aan verschillende diensten, gezien alle feedback van onze klanten.