Filiaal Maarssen is open op 19 mei 12:00-17:00 en 20 mei 10:00-17:30

Woonwinkel Laren

Bent u op zoek naar exclusieve meubels om uw wooninterieur helemaal naar wens te maken? Ontdek de hoogwaardige collectie van Trend Vortex woonwinkel in Laren! Bestel uw favoriete meubels eenvoudig online of laat u adviseren door onze specialisten bij onze showroom. U bent verzekerd van kwalitatieve meubelen die niet alleen prachtig ogen, maar ook duurzaam en functioneel zijn. Zo leveren we graag maatwerk, zodat u verzekerd bent van interieur dat aansluit op uw persoonlijke smaak en behoeften. Kom langs bij onze meubelzaak in Laren of neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Luxe woonwinkels Nederland

Luxe woonwinkels Nederland

In Nederland zijn er tal van woonwinkels te vinden, maar Trend Vortex woonwinkel Laren onderscheidt zich door een focus op luxe, exclusiviteit en maatwerk. We begrijpen dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een uitdrukking van uw persoonlijke stijl en een plek om werkelijk tot rust te komen. Daarom bieden wij een divers assortiment meubels aan van hoogwaardige kwaliteit. Onze collectie omvat dan ook ontwerpen van gerenommeerde merken en designers die bekendstaan om hun stijlvolle benadering en interieurdesign. We moedigen u aan om langs te komen bij onze woonwinkel voor Hilversum en Laren voor inspiratie en advies. Zo staan onze interieuradviseurs paraat als u vragen heeft en zijn er diverse mogelijkheden voor maatwerk.

Van a tot z huisinrichting

Bij Trend Vortex woonwinkel Laren begrijpen we dat het inrichten van uw huis een uitdagend project kan zijn. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige meubels en unieke decoratie aan, maar u kunt rekenen op een complete a tot z huisinrichting service. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bankstel, een eetkamerset of unieke decoratie om uw ruimte af te maken, bij Trend Vortex vindt u het allemaal! Ons ervaren team van adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij uw keuze voor meubels. Van het plannen van de lay-out tot het kiezen van de materialen en kleuren, onze specialisten kunnen u van a tot z adviseren. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft!
Richmond Interiors b2b

Richmond Interiors b2b

Voor onze zakelijke klanten biedt Trend Vortex woonwinkel Laren een exclusieve toegang tot het Richmond Interiors b2b-assortiment. Richmond Interiors staat bekend om zijn verfijnde collecties die goed te combineren zijn met verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern. Zo zijn de meubels prachtig ontworpen, maar zijn ze ook van uitstekende kwaliteit! Of u nu een hotel, restaurant, kantoor of een winkelruimte wilt inrichten, bij Trend Vortex woonwinkel voor Amersfoort en Laren kunt u rekenen op een hoogwaardige b2b-service. Vraag ernaar in onze vestiging of bel gerust voor meer informatie!

Richmond Interiors spiegel

Bent u op zoek naar een unieke spiegel? Trend Vortex woonwinkel Laren heeft tevens een exclusieve collectie Richmond Interiors spiegels in het assortiment opgenomen. Kenmerkend voor Richmond Interiors is de aandacht voor detail, kwaliteit en design. Zo biedt een spiegel van dit merk aan uw muur niet alleen diepte en licht toe aan de ruimte, maar kan het ook dienen als een opvallend kunstwerk. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, is er altijd een spiegel die perfect past bij uw interieur!
Laat u inspireren

Laat u inspireren

Ontdek het unieke assortiment online of zie het met uw eigen ogen in onze showroom. Zo is onze woonwinkel een inspirerende omgeving waar u op gemak de nieuwste trends op gebied van wooninterieur kunt verkennen! We heten u van harte welkom in Laren!